Ha csak a vádlit epilláljátok le az kb mennyi idòt vesz nálatok igénybe?
Figyelt kérdés
Illetve hónaljon is epilláltok?
Mennyire fájdalmas?
Ki szeretném próbálni azért kérdezem
20/L
2016. aug. 16. 11:25
1/2 BulmaSwan válasza:
Vádlin is epilálok és hónaljon is. Hát nézd mikor kezdtem akkor kb 1 óra volt 1 vádli mert nagyon fájt és nem voltam hozzászokva. Most hát nem szoktam mérni de kb 20-25 perc alatt végzek mind2 vádlimmal aztán még kb 5 perc a hónalj. Arra kell figyelni, hogy ne hagyjuk hosszúra megnőni a szőrt. Hónaljnál jól ki kell feszíteni a bőrt és nem 2-es, hanem 1-es fokozaton kell csinálni. Viszont hónaljnál mikor először leszedtem volt, hogy kicsit vérzett és bepirosodott, mert nem volt hozzászokva. Mai napig van, hogy felsértem vele, na nem véresre csak bepirosodik. Elmúlik 1-2 nap múlva a pirosság. Viszont én kb 3-4 naponta epilálom a hónaljam, mert nekem gyorsan nő. Ha van rá alkalmam akkor a lábamat is. Jobb mint a borotva, mert nem másnapra vagy szőrös, de annyira nem tartós, hogy 1 hónapot ki lehessen vele bírni, legalábbis számomra. Egyik barátnőm hónalj gyantáztatni jár. Ő azzal kibírja egy hónapig azt mondta. Én azt akarom egyszer kipróbálni.
2/2 BulmaSwan válasza:
Kifelejtettem, hogy a vádlit miután leepiláltad, le kell borotválni, mert hajlamosak benőni a szőrök. A borotva meg leszedi az elhalt bőrréteget. (meg az 1-2-3 szálat amit nem vettél észre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!