Fiúk! Mi a véleményetek a dauerról?
2016. aug. 15. 17:00
1/3 anonim válasza:
Nagyon dögös :)
Imádom alapból a göndör/kócosabb (ápolt) hajat. :)
2/3 anonim válasza:
A masodik lany szamomra kifejezetten csunya, bocsi :$ a hajak sem tetszenek, inkabb az egyenes es az enyhen hullamos hive vagyok. Viszont ez csak az en velemenyem, van nem is keves srac, akinek nagyon bejon a gondor frizura :) es en is lattam mar gyonyoru lanyt majdhogynem rasztas hajjal.
(Ez csak egy sajat velemeny, ami nem szentiras, nem kerek erte lepontozgatast)
3/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy lányként válaszolok. Szerintem valakinek kifejezetten jól áll és sok fiúnak tetszenek ezek a rakoncátlan, göndör tincsek, ez női szemmel is olyan vad, szexi. Nekem szögegyenes a hajam, most már megbékéltem vele és szeretem, de volt egy időszakom mikor meg voltam őrülve a göndör hajért. Én is dauert szerettem volna, de pár ismerősömtől azt hallottam, hogy nem tesz jót a hajnak (nem vagyok fodrász, nem értek hozzá, úgyhogy nem tudok erről érdemeben nyilatkozni, de azt hallottam, hogy száraz, töredezett lesz tőle), bár ma már biztosan vannak erre is "hajbarát", kíméletesebb módszerek is, valamint tudtam magamról, hogy elég gyorsan változik az ízlésem és valószínűleg ezt is hamar meguntam volna. Néha mikor olyan kedvem van, akkor besütöm hullámosra, göndörre és ez nekem pont elég. Szerintem, ha tetszik és úgy érzed, hogy jól állna, akkor csináltasd meg nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!