Lehet csak most nyugodott meg a bőröm kozmetikus után? olyan piros dudoraim voltak meg genyes pattanasaim viszont azt vettem észre hogy le csillapodtak mar nem pirosak .
Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 18:34
1/3 anonim válasza:
Kozmetikus után természetes, hogy egy-két hétig előjönnek piros, fájdalmas pattanások. Megpiszkálják a bőrt, amire így reagál. Teljesen természetes, amit tapasztaltál.
2/3 Sunshinedoll válasza:
Nem normális, hogy elmész egy " tisztító" kezelésre, és rondábban jössz ki, mint bementél. Aki azt mondja, hogy ez normális, az buta, és őszintén nem értem, miért ad ki pénzt azért, hogy utána hetekig rondán nézzen ki.
Menj olyan kozmetikushoz, aki valóban ki tudja úgy tisztítani a bőröd, hogy nem leszel csúnyább.
Én jártam olyan kozmetikusnál, aki után két hétig csúnya volt a bőröm, aztán elmentem egy másikhoz, érdekes módon az meg tudta úgy oldani a tisztítást, hogy SEMMI nyoma nem volt az arcomon vörös keléseknek.
3/3 anonim válasza:
Igen,mivel a kozmetikus akkor kicsit megnyomkodja a bőrt,idő kell regenerálódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!