Nivea invisible for black and white, női, golyós dezodor vélemény? ( nem a kék, hanem a rózsaszín)
Figyelt kérdés
Ma vettem a Dm-ben, és szeretném megkerdezni, hogy mi a véleményetek. Ez a rózsaszín fajta,
Anti-perspirant
Invisible for black& white
No white marks
Clear 48 h gente care
Anti- yellow staining
(bocsi ha rossz kategóriába raktam)
2016. aug. 10. 13:26
1/2 anonim válasza:
Én is most szereztem be egyet 2 hete,szerintem csodát nem művel,hiába teszek magamra sokat van hogy megizzadok és van kis szaga (48 órát semmiképp nem tart).De a spray kiszerelésnél sokkal jobb :) Itt tudsz még véleményeket olvasni :) remélem segitettem
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi😊 én tegnap kiprobaltam, kicsit éreztem a szagát, tehát nem túl hatékony, viszont nem hagy foltot.
2016. aug. 11. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!