Mi a véleményetek a Syoss termékekről?
nagyon nem vált be...
én a töredezett hajra való sampont használtam és eléggé zsírosodott tőle a hajam. meg nem tudom hogy irjam le... egyáltalán nem lett selymes és puha, pedig alapból olyan hajam van... száraz lett tőle és csomós.
Köszi a válaszokat :)
A fodrászom Osis termékeket használt a hajamra és nagyon tetszenek de sajnos 5000 forintok...
Amikor megmosom a hajam olyan mint egy szénakazal...és ez részben azért van mert sok hajam van és mert száraz. Persze akkor Syoss balzsamot, sampont, lakkot és hajvasaló alá való sprayt vennék. Szerintetek akkor érdemes megvennem vagy nem?
3. válaszoló vagyok.
Nyilván nem olyan professzionális, mint egy fodrász által használt márka, de szerintem használna a problémádra. Nekem is hasonló volt a hajam... Száraz, töredezett, mint egy szénakazal, vasalnom kell mindig, mert anélkül szörnyű, az meg ugye szintén roncsolja.
Mivel ugye száraz és tördezett volt, már rég szemezgettem a Syoss termékekkel és vettem egy Syoss balzsamot:
a narancssárga, Repair-t. Ekkor még nem a Syoss samponnal használtam. Nemrég azonban megvettem a samponját(ugyanez a Repair) és hozzá egy Syoss hővédőt, mivel vasalom is a hajam. Bátran állíthatom, hogy így a 3 terméket együtt használva, sokkal szebb a hajam és javult a szerkezete is. Még gondolkozom az intenzív hajpakolásában is a márkának, de egyelőre elég ennyi. Így kicsit kevesebb, mint 4 ezer ft-ból megvolt minden. Ráadásul gazdaságos is, mert fél literesek a balzsamok és a samponok. Ráadásul nagyon jó illatúak. :) Összességében, lehet nem lesz olyan a hajad, mint egy drága fodrászmárkától, de szerintem látható/érezhető a különbség. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett.
Én is Syoss-t használok már lassan fél éve és nagyon megvagyok elégedve vele, ez előtt 3 naponta mostam hajat, miután ezt használom elég a heti 1. Én is ezt a márkájú balzsamot használom a samponhoz.
A töredezést pedig nem fogo tudni helyrehozni samponnal csak ollóval. És utána ha ezt használod nem fog törni. 22/L
Shine balzsamot használom (a sampont nem, 2t egyszerre megvenni drága :( ) Nagyon jó! Sokat javult a fénytelen, töredezett hajam.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!