Ricinus olaj, vagy argán olaj?
Figyelt kérdés
egyiket sem próbáltam még hajra..göndör hajam van,ami festett vörös(ráadásul most festetem vissza világos barnára és le kell szőkíteni...)melyiket ajánlanátok,kinek melyik vált be jobban?plusz: tényleg nagyon ártalmas göndör hajra a szőkítés? egyik ismerősöm azt mondta hogy kiszedi belőle a hullámokat..
21 L
2016. aug. 4. 08:17
1/5 anonim válasza:
Göndör hajú vagyok, és nekem is szőkítettni kellett.
A hullámokkal semmi nem történt, ugyan olyan mint amilyen előtte volt.
Én argánolajat használok, nekem nagyon bevált.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,megnyugtattál :) gyógyszertárban vetted?
2016. aug. 4. 08:46
3/5 anonim válasza:
Nem, netről rendeltem. Nem tudtam, hogy gyógyszertárban is lehet kapni. :D
4/5 anonim válasza:
Az argán olaj köztudottan tényleg jobb de drágább is. Mondjuk én kókuszolajat használok és tökéletes :D
5/5 anonim válasza:
Én most kezdem majd használni, amit ajánlottak a nagyon száraz hajamra: egy literes tégelyben lévő hajpakolást (nálam ez Kallos -sokan írták, hogy nem valami jó márka, de nekem eddig nincs vele bajom) használok alapnak, ebből veszek ki 2 evőkanállal (ez hajhosszfüggő) és háromféle olajat keverek el benne. (ricinus, kókusz, argán) Én is a netről rendeltem őket egy bio oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!