Első hónalj epilálás után hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Szóval végre rávettem magam h leepiláljam a hónaljam, nagyon fájt, és kipirosodott, és pár helyen vérzik is.
Mit lehet vele csinálni?
Aztolvastam, h ilyenkor nem ajánlatos semmi, estelg hidegvizes borogatás.
Mikor kenhetem be krémmel?Esetleg aloeverával?Mert van olyan növényem, és az jó a gyulladásra.
Válaszokat előre is köszönöm:)
16/L
2016. aug. 3. 16:05
1/5 anonim válasza:
Aloe, jegelés... krémeket ne kenj rá. És ne epilálj ilyen helyeken többé.
2/5 anonim válasza:
Én mindig epilálom a hónaljam. Egy idő után megedződik a bőr úgy, mint a lábon. Szerintem miután elállt a vérzés már bekenheted.
3/5 anonim válasza:
Nekem most volt a 2.honalj epilalasom,az első nagyon fajt es kicsit végzett , a 2.gyerekjáték volt:) nem fajt,nem vérzett es vigan csinaltam mint borotvaval:)
5/5 anonim válasza:
1.
Miért ne epilálhatna...?
Kérdező:
Nekem is ez volt, gondolom előtte borotváltad. Ott érzékeny a bőr, plusz ha nem feszítetted ki a bőrt be is csíphette... ha pedig túl hosszú volt a szőr amiatt is lehet. Várd meg míg újra kibújnak, szedd le és hidd el, sokkal kevésbé fog fájni, ritkul és gyengül a szőr. Én már 3 éve epilálom, van már tapasztalatom. 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!