Hogy tüntessem el?!
Figyelt kérdés
van egy begyulladt pattanás az orrómon elpiszkáltam ,voltam bőrgyógyásznál és adott egy gyulladás elleni kenőcsöt ami hatott valamenyire az arcomon(valamenyire tehát kevésbé visszataszító) de az orrómra nem hat...azt mondta menyek vissza 1 hónap múlva...addig kenegesem magam...lassan le telik az a bizonyos 1 hónap és hát az orrómról nem akar el tünni...mit javasoltok?2016. aug. 3. 08:19
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem mindig is az volt a baj a bőrömmel hogy vannak alig látható pici pattanásaim de kb minden hónapban kijött régen egy-egy óriási és úgy néztem ki mint akit fejbelőttek... Aztán elkezdtem használni a mamám tanácsára a sudocremet és azóta nem jönnek ki csak a picik vannak és azokból is egyre kevesebb :) remélem neked is segít. Kitartás!
2/4 anonim válasza:
Kozmetikus kitisztítja és begyógyul.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi már tönkre tette egyszer az arcom a kozmetikus nem éri meg...
2016. aug. 3. 13:36
4/4 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok,ahogy olvasom a bőrgyógyásszal se mentél semmire 1 hónap alatt.Ki kell tisztítani,még genny van benne vagy faggyú nem gyógyul be!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!