Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mi a véleményetek a La...

Nektek mi a véleményetek a La Roche-Posay termekekrol?

Figyelt kérdés

Ma jartam gyogyszertarban es megkerdeztem az eladot, hogy milyen termeket ajanlana pattanasos borre, ezt a termeket ajanlotta, majd a valaszom az volt, hogy utanna nezek egy picit, viszont szeretnem kikerni azok velemenyet, aki(k) hasznaltak vagy hasznaljak a termeket.

Eleg meggyozo, olvastam rola par velemenyt, raadasul nem is olyan olcso akkor biztos nem egy borzaszto termekrol van szo.

Azert kerdezem egyebkent, mert eleg pattanasos a borom, foleg most, hogy be van gyulladva a fogam es igy megjobban kijottek rajtam, viszont drogerias termekeket hasznalok, amik amugy nem is olyan rosszak, foleg a Garnieres termekek nagyon renbe hoztak az arcom, de ez a LA Roche-Posay termek csalad elegge felkeltette a figyelmemet.

15/L

2016. júl. 30. 16:17
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:
Alapvetően jó, én szeretem őket, bár pattanásra való termékeit nem használtam még, de a kedvenc hidratálom meg testápolóm is La Roche :) Megér egy próbát, úgy tudom pattanásokra az Effeclar család való.
2016. júl. 30. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
tavaéy kijöttek rajtam pattanások a nagy meleg miatt, pedig soha nem voltam pattanásos. sajnos maradtak utána hegek, amiket az effeclar duo szépen elhalványított. én nappali arckrémként szoktam használni, mert mattít, és jobban megmarad a bőrömön az alapozó, szóval nem feltétlenül csak a pattanásokra jó. az ára kicsit húzós, de szoktak akciók lenni, pl kapsz mellé arclemosót, vagy olcsóbb 10-20%kal. szerintem megéri az árát, mert lassan fogy.
2016. júl. 31. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!