Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valamilyen bőrfehérítő...

Van valamilyen bőrfehérítő krémről (bővebblent)?

Figyelt kérdés
Olyan krémre vagy akármire lenne szükségem, ami esetleg eltávolítja/ vagy halványítja a bőrben a színező anyagokat, pigmenteket, vagy csak bőrszínfakító, hogy a barnább bőrűek (akik nem úgy születtek, hanem a naptól lettek sötétebb bőrűek) újra visszanyerhessék bőrük eredeti színét. Erre azért lenne szükségem, mert eredettileg sötét hajam van csak be van festve, de vissza szeretném festeni és ehhez fehérebb bőr kéne.
2010. ápr. 17. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Már ezer ilyen kérdés volt...Nincs ilyen krém!!
2010. ápr. 17. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen kozmetikumok, halványító krémeknek hívják őketigaz inkább pigmentfoltos bőrre ajánlják őket, de erre is használhatók. Általában c vitamin tartalmúak, szerintem nagyobb drogériákban, fodrászkellékesnél találsz, ha nem akkor kozmetikustól biztos tudsz venni.
2010. ápr. 17. 16:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi 2. válaszoló.

És nem tudnátok egy terméknevet mondani?

2010. ápr. 17. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Indiai kozmetikai oldalakon nézz utána, ott ezek a slágertermékek.
2010. ápr. 17. 22:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Terméknevet, vagy linket küldenétek? Előre is köszi.
2010. ápr. 18. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem meg pattik után maradt piros foltok, meg napégés utáni szeplők miatt kellene, és én gyógyszertárba kérdeztem rá, így hogy halványító, fehérítő krém, mondanom sem kell, úgy néztek rám, mintha idegen nyelven beszélnék, pedig több helyen kérdeztem, nem tudtak ebben segíteni. Viszont itt feltettem már kérdésben, és akkor kövirózsa krémet ajánlottak, más ötletem nincs. Amúgy ha elfogadsz egy tanácsot az uborka szelet is úgy feltéve pakolásként halványítja a bőrt.
2010. ápr. 20. 13:06
 7/9 A kérdező kommentje:
És kövirózsakrémet hol lehet venni?
2010. ápr. 25. 09:40
 8/9 A kérdező kommentje:
2010. máj. 3. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs hogy offolok de megvetted a krémet?Használt?
2010. okt. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!