Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér bőrből lehet csokibarna?

Fehér bőrből lehet csokibarna?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar a bőröm fehérsége, tudom jó lenne megbékélni vele de utálom h ilyen sápadt vagyok. Mindenki olyan szép barna körülöttem, én világos ruhát fel se vehetek..

Szolit régen 2x próbáltam azóta nem mentem de nagyon vonzana, de félek is tőle.

Csokicsöves szoli mennyivel egészségesebb?

Barnítókrém nem vált be, nap nem fog rajtam.

Van aki fehér volt de szép barnult?

2016. júl. 28. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Most ha nagyon vilagos a borod akkor ugysem leszel csokibarna. Nyilvan lehetsz barnabb.

Eloszor probald ki azt ha otthon rendszeresen a megfelelo napszakban kifekszel napozni.

Ha ez sem segit akkor vegyel egy szoliberletet es jarj el oda. De mindenkepp ugyelj a fokazatossagra! Es a berletedre semmikepp ne sajnald a penzt! En a multkor jartam porul mivel arra torekedtem hogy minel olcsobban megusszam a berletet de egy perverz utolso mocskos embernek adtam a penzem... kamerazott mikozben szoliztam!

Szoval nagyon nagyon ugyelj erre es hogy valami jo helyen vedd meg azt a berletet ha mar a napozas nem segit!! :)

Remelem segitettem valamennyit

Sok sikert! Es ne feledd ne akarj ugyanolyan lenni mint a tobbi ember. Lehet benned ez az egyedi hogy feher borrel vagy a leggyonyorubb! ;)

2016. júl. 28. 09:17
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi :)

igen a fokozatosságra figyelni fogok!

Csokicsöves szoliba terveznék menni heti max 2x rövid időkre.. Hátha lesz eredménye.

2016. júl. 28. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

szolit nagyon nem ajánlom.

mi az, hogy a barnítókrém nem fog rajtad? ez hülyeség, akkor próbálj ki egy jobbat. rajtam is fog, pedig világos bőrű vagyok.

2016. júl. 28. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Na én meg pont csokibarnából szeretnék fehéret. :D A te problémád ehhez képest simán megoldható.

Az családomban mindenki szép porcelánfehér bőrű, csak én barnulok ilyen gyorsan...

2016. júl. 28. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, ugye feljelentetted?
2016. júl. 28. 13:14
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Nincs egészséges barnulás. Dönthetsz, hogy vagy egészséges bőröd lesz és fehér, vagy trehány ráncos meg foltos, hamar öregedő és barna.

Esetleg macerálhatsz 5naponta az önbarnítóval, ha neked megéri :D

2016. júl. 28. 15:13
 7/8 anonim válasza:

Hagyd ki inkább, vagy csak nagyon mértékkel.

Neked nagyon nehezen lesz barna a bőröd. Ezzel nincs mit tenni, ahogy a magassággal sem, vagy a lábmérettel. Adott dolog. Egyébként is, üdítő színfolt tud lenni a sok egyenbarna között egy elegáns fehér. :)

2016. nov. 10. 00:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, inkább fogadd el,hogy világos bőröd van. Mindenki a saját bőrszínével néz ki a legjobban.
2017. febr. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!