Miért van ilyen kevés göndör/hullámos hajú csaj?
Figyelt kérdés
nem értem... szerintem sokkal szebb egy ápolt göndör haj a vasalttal szemben. szerintetek? 16/F2010. ápr. 17. 13:34
1/4 anonim válasza:
Nálunk itthon rengeteg göndör hajú csaj van, beleértve engem is :)
13/L :)
2/4 anonim válasza:
Nekem alapból egyenes forma hajam van de, nagyon tetszik a hullámos is csak sajnos azt hamar kidobja a hajam. Ezért vasalom mert akkor egész nap egyenes marad.
3/4 anonim válasza:
Nekem göndör hajam van és utálom,de nem azért,mert a vasalt haj a divat.Mindenki azt mondja,hogy milyen szép meg minden,de ők nem tudják,hogy egyszerűen rémálom göndör hajjal élni.Mindenemet odaadnám,hogy egyenes lehessen a hajam :(
4/4 anonim válasza:
Nekem hullámos hajam van. Néha reggelente megszenvedek vele, hogy álljon is valahogy. :D De én nem vettem észre, hogy kevés göndör hajú lenne. Legalább is a környezetemben sok van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!