Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarna hajamba szeretnék...

Sötétbarna hajamba szeretnék szőke féle melirt? Milyen állna jól?

Figyelt kérdés
barna szemem,barna hajam van,szeplős vagyok az arcszinem világos,nem hidrogén szőkét szeretnék..hanem valami hamvas,világosbarnát...
2010. ápr. 17. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak annyit írok, hogy a melír már nem divat!De a te döntésed!Sötétbarna hajba sztem hülyén nézne ki!Ne rontsd el, ha lehet!:)

20L

2010. ápr. 17. 13:37
 2/3 A kérdező kommentje:
ok hogy nem divat..de változás kell..sürgősen..akkor adj ötletet..hosszukás ovális az arcom..sötétbarna vállnál hosszabb egy kicsit..a párommal szünet van..és szebb akarnék lenni mint valaha..: köszi
2010. ápr. 17. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem eredetileg szőke hajam van, abban van szőke melír, de természetesnek néz ki, általában mindenki azt hiszi, hogy természetesen ilyen. Barna hajba szőkét tenni... hát nem éppen jó választás, régebben volt divat sötét hajba világos melír... Inkább valamilyen barnát tetess bele, mintha természetes lenne.
2010. ápr. 17. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!