Ezeket a frizurákatkat hogyan, milyen technikával csinálják?
Ez az első:
Én úgy látom, hogy így össze van sodorva két tincs, de mintha úgy 'rajta lenne' a fejen, mint a parkettafonás... Ilyen csavart tincsnél hogy lehet azt megoldani? Valahogy ugyanúgy szedni kell hozzá? De hogy?
A második:
Na ezt pedig abszolút nem tudom :D Ötletem sincs :S
Ballagásra lenne [tudom, hogy nem feltétlen oda való, de én ilyen... furi vagyok :D Így is volt egy neonzöld csíkom, amit befestettem feketére a ballagásom miatt, pedig úgy szerettem :(], itthon csinálnám segítséggel. Nekem a második jobban tetszik egy picit, de halvány lila gőzöm sincs, hogy az hogy van :S
a másodikat tudom!
egyes fonásnak hívjuk errefelé amerre én lakom!
a copfot ketté választod,és az egyik oldalból egy kis tincset átraksz a másik oldalra, utánna a másik old.-ról az ellenkező oldalra és így haladsz, amíg a végére érsz.időigényes, mert a tincsek igazából sosem fogynak el.mindig ugyanolyan vastagságú tincseket válasz le!
Sok sikert!
V/28/N
Köszi szépen! :)
Majd megbeszélem anyukámmal, remélem, lesz hozzá türelme :D
http://www.youtube.com/watch?v=ctkXA4V0zTg
a másodikat így kell.
Köszönöm! :)
Azóta kutakodtam kicsit, és a szomszédtól megtudtam, hogy halszálka-fonásnak hívják. Angolul rákerestem, találtam egy képet, kipróbáltam, és megy! :D
Bevallom őszintén, Első, hogy a leírásból nem nagyon értettem - illetve megpróbáltam, de nem ment. De ahogy a rajzon látom, én voltam béna, mert tényleg úgy kell, ahogy írtad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!