Kik terjesztették el azt hogy a göndör/hullámos hajat ki kell egyenesíteni vágás előtt?
Hát a hullámosat célszerű, különben első mosás után szembesülsz vele, hogy milyen ocsmány lett.
Egyébként pedig fazontól is függ.
Azt meg már meg sem említem, hogy hányféle göndör haj van, és mennyire nem mindegy...
1# Nem az hogy nem hiszem, TUDOM hogy nem jó.Még életemben nem láttam elégetett göndör hajú vendéget akinek egyenesítetten vágták a haját, és én magam is sikítottam másnap mikor belenéztem a tükörbe, mivel a derékig érő hajam majdnem vállig levágták.Kiegyenesítve(vagy vizesen,fésülve...ugyan az a hatása a hosszra)rendezettebb a haj,ami csak a fodrásznak jó,mert hosszabb is sokkal, és ami neki ott akkor 5 centi, az a vendégnek 15 centi másnap mikor visszagöndörödik. Arról nem is beszélve hogy a göndör hajnak nem is kell teljesen egyenletesnek lennie.
(...és mesterszalonba mentem)
Az egyik barátnőmnek meg nem is hullámosodott vissza már 1 és fél éve.
Anyámnak ferdén vágták és össze vissza nő és túl rövid lett.
Még sorolhatnám...
Őszintén, nem tudom elképzelni hogy mi zajlott le az ötlet atyjának/anyjának fejében (...max az amit 3# említett: "Nem értek hozzá, jól van így")
Az egyetlen fodrász eddig akihez örömmel visszamegyek mert nem rontja el soha csak törülköző szárazon vagy enyhén bevizezve vágja.
4# a hullámost is gajra tudják vágni így...és mindegy milyen típusú göndör, egyiket sem lehet egyenesen vágni, már csak a hossz probléma miatt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!