Szőke hajból ősz?
Figyelt kérdés
Ez lehet így hülyeség amit kérdezek. a szőke hajamat szeretném ilyen őszesre festeni, de szeretem a mostani eredeti hajszínemet is.. És ha később szeretném az eredeti színét visszakapni azt meg lehet valahogy csinálni?2016. júl. 24. 21:42
1/5 anonim válasza:
valószínűleg igen vissza tudod majd nagyjából 90%-osan ugyan olyanra festetni. amúgy ne ősz hanem szürkés fehér legyen szerintem :) az nagyon szép
2/5 A kérdező kommentje:
Igen olyanra gondoltam :) csak ugye a festés előtt gondolom világosítani kéne a hajamon és félek hogy utána ilyen sárgás lesz vagy valahogy nem olyan mint most
2016. júl. 24. 21:50
3/5 anonim válasza:
Ha hamvasat kersz nem lesz az. Csak ugy azt hamvasito shamponnal kell majd mosnod. Nekem is olyasmi hajam lett festve amira azt a shampont kellett hasznalni.
4/5 anonim válasza:
* vagyis ugy ertem nem lesz sargas :D
5/5 anonim válasza:
Eredeti színt max visszafesteni lehet, ami sose lesz már ugyanolyan, csak ha teljesen lenő. Amúgy sokan festenek mostanság szürkés hajat, de keveseknek áll jó, szóval először azért járj utána hogy állna... sárgás bőrhöz pl nem illik, ha jól áll az aranyszőke akkor valószínűleg nem fog jól állni a szürkés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!