Miért nem nő még rendesen a szakállam?
Figyelt kérdés
15 éves korom óta kezd nőni az arcomon a szőr most 18 évesen még semmi változás se látszódik a pajeszomnál szálakban nő az arcom más részein ugyanúgy. A bajuszom meg az államon rendesen nő .Kezd eléggé idegesítő lenni . Ki fog egyáltalán nőni? Aztis tudom,hogy rossz borotválkozni de az most nem érdekel :DDD#tewrjj
2016. júl. 24. 18:26
1/4 anonim válasza:
Figyelj, 26 vagyok és oldalt csak foltosan nő. Bajusz, áll tökéletes, pajesz nő, közte nem. Családban pedig mindenkinek szépen nőtt...
2/4 anonim válasza:
nekem viszont teljesen körbenő mindenhol..:D ez teljesen egyénfüggő
3/4 anonim válasza:
szerintem az ilyenek a legjobbak, én az ilyenekre bukok, mint ami ÉNB Simonnak is van :33 *-*
4/4 anonim válasza:
Nézd, a férjem 32 éves, kb. minden létező helyen szőrös, de nem tud egy tisztességes körszakállat növeszteni, mert bizonyos helyeken nem nő szőr az arcán. És mivel ennyi idő alatt sem változott a helyzet, így gyanítom, hogy nem is fog.
Úgyhogy passz, lehet, hogy neked kinő, de az is lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!