Milyen termékeket ajánlanátok nekem a Lusbol ha tényleg olyan jó mint amilyenek mondják?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Elég száraz és töredezett a hajam de nem szeretnem levágatni. Gondoltam rá hogy a Lushból vennék rá termékeket hátha azok segítenének rajta. Tudnátok ajanlani ilyet és léirnátok azt is hogy kell használni ?
A másik az arcom. Elég miteszeres és zsiros de persze a pattanások is előjönnek. Milyen terméket/termékeket lenne érdemes rá venni ?
2016. júl. 23. 11:46
1/1 anonim válasza:
Töredezett hajon semmi nem segít. Vagyis bármit vehetsz rá, minden hatástalan.
Nézelődj a krémmánián, de ne szerintem ne korlátozd be magad ennyire, hogy csak Lush.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!