Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki használta már a hajegye...

Valaki használta már a hajegyenesítő fésűt? Szerintetek jó?

Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 00:40
 1/3 anonim válasza:
Igen, és az én nagyon göndör hajammal nem tudott mit kezdeni. Viszont a húgomnak ilyen furi, nem hullámos de nem egyenes haja van és neki pedig nagyon szépen kisimította.
2016. júl. 24. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Minek használod gondor hajra? Ez egy fésű , nem hajvasaló. Csodát ne várjunk már.

Egyebkent nekem is kicsit hullámos a hajam, es tokjol bevált. Ajánlom!

2016. júl. 24. 12:04
 3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Mert mondjuk ahol vettük, az eladó azt mondta, hogy az én göndör hajamat is szögegyenesre egyenesíti. És a fésű dobozán a csajnak is ilyen oroszlán frizurája van a "before" képen, utána meg teljesen egyenes az "after" képen. De én nekem csalódni kellett benne. De nem azt mondtam, hogy senkinek nem jó, hanem azt, hogy nekem nem jött be!
2016. júl. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!