Csinálhatok még egy 6alkalmas ilcsi kúrát a hátamon? és utána meddig nem napoztathatom?
Igen, még intenzíven nem kezd sütni a nap. Én is szoktam gyümisav kúrár menni, de az arcmmal. Épp múlhéten kérdeztem meg a kozmetikusomat és azt mondta, hogy még április ás májusban elmegy egy ilyen kúra, de juniustól nem egészen a nyár végégig.
De nálad mindenképpen, ha csak a hátadról van szó, de napozni addig nem szabad, még nincs vége a kúrának. Addig védd a hátad ruhával.Ugyanis, ha a kúra melett napozol, akkor napárzékeny is lehetsz, ugyanis, abőr így is a kezelés során nagyon meg van viselve, hiszen a kezelés "leégeti a bőrt" nagyon kipirosodik tőlle, és ha utánna napfény is éri, hát nem is írom tovább...
Viszont a kozmetikusom azt is mondta, rákérdeztem, hogy nyáron is lehet gyümölcsavas kezelést kérni, de akkor nem csinál kúrát, viszont 2, 3 hetente 1 alkalmasra lehet menni, de nem szabad túlzásba vinni.
Tavasszal mikor szoktam menni egy ilyen kezelésre,még akkor is mondja utána, ha hazamentem, maradjakben a lakásban és ha tehetem ne menjek ki a dzabadba, persze ez akkor van, mikor nagyon jó napsütéses idő van.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!