14 éves vagyok és barna hajam van és nagyon hamar megnő, és zsíros is, mit tehetnék hogy ne nőjön meg olyan hamar?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 14:45
3/10 anonim válasza:
sztem az ellen nem tehetsz semmit nő ahogy nő.. ha meg zsiros moss hajat 2-3naponta tök mindegy milyen samponokat használsz ugyis zsiros lesz:S
4/10 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2010. ápr. 16. 15:02
5/10 anonim válasza:
én is 1-2 naponta mosok hajat mert extrémül zsíros hajam van, és nagyon gyorsan nő is. nincs ebben semmi tragédia. az a megoldás h gyakran mosod, tényleg gyakorlatilag teljesen mindegy h mivel, nem igazán használ semmi rá, és gyakran vágatod, ennyi. csak ne hagyd h lógjon zsírosan mert annál csúnyább látvány nincs is mikor 1 nőnek lóg a zsíros haja....
6/10 anonim válasza:
bocsi h nem tudok válaszolni, de kérdeznék valamit.
akinek zsírosodik a haja annak gyorsabban is nő? vagy a faggyúmirigyek elzárják a hajhagymák útját?
7/10 anonim válasza:
az ellen nem tehetsz semmit hogy gyorsan nő. nekem is ez a problémám. gyakrabban járj fodrászhoz.:)
minél többször mosod meg egy héten a hajad hamarabb zsírosodik. 1 héten 2ször mosd meg a hajad _:)
8/10 anonim válasza:
en hetente 2 szer mosok hajt es [link] ijjennel szoval head & sholders menthollal es nekem bevalt :)
9/10 anonim válasza:
Én örülnék,ha gyorsan nőne a hajam:O:D
10/10 anonim válasza:
inkább örülj annak hogy gyorsan nő a hajad, mások meg szívesen cserélnének veled hidd el!Ne kívánd hogy csigaütemben nőjön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!