Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajgöndörítés károsítás nélkül?

Dalmyy kérdése:

Hajgöndörítés károsítás nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem a haj göndörítésével kapcsolatos! :)

Hosszú hajam van amit nem nagyon szeretek egyenesen hordani, így sok féle göndörítési módszerrel próbálkoztam már. Próbálom minél kevesebbet károsítani a hajam, ezért nagyon ritkán használok hajcsavaró vasat.Tapasztalataim szerint a különböző hajcsavarók használatától is elszáradt a hajam, hiába nem szárítottam rá, így is megviselte gondolom hogy össze vissza gyűrődött.Majd megpróbáltam magamnak feltekerni esténként, egy sima kontyba, másnap igaz, kis loknik lettek,de legalább göndör volt.De ezt a módszert is elvetettem, mert nagyon szét szárította a hajam, nem csak a hajvégeket, de még feljebb is. :(

Az utolsó ötletem az lenne hogy haj mosás után egy hajfixáló géllel vagy sprayvel lefújom vagy bekenem a hajam, (én ezt találtam: Göndörítő hajhab Nirvel FXcurling)majd alumíniumból készült hajcsavaróra feltekerem, itt 50 mm-re gondoltam hogy minél kevesebbet legyen a hajam egymáson,ha kell rászárítok a spray vagy gél hatásának érdekében, majd reggelig hagyom száradni.

Mit gondoltok erről a módszerről?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2016. júl. 19. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! :) ezt a módszert még nem próbáltam, de ami nekem bevált és nagyon tetszett mert nem roncsolja a hajamat: éjszakai hajcsavarók. Ha tudsz benne aludni (nekem gond nélkül megy), akkor csak annyi a teendőd, hogy lefekvés előtt betekergeted, majd reggel kiszeded és gyönyörű, tartós hullámaid lesznek.
2016. júl. 19. 18:48
 2/3 anonim válasza:
Én 1/2 víz, 1/2 citromlé keverékkel benedvesítem a hajam, szivacsos hajcsavaróra feltekerem esténként, reggelre megszárad, tartósan göndör marad . Szivacsos hajcsavaró helyett akár papírból, v régi pólóból is lehet "hajcsavarót" csinálni.Itt egy meghökkentő ötlet : https://www.youtube.com/watch?v=Y6ndZ4XvvKw, de ha beírod a keresőbe DIY hajgöndörítés - ott van még több ötlet.
2016. aug. 15. 11:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2016. aug. 27. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!