Kern Vivien kérdése:
Rendeltem Big Bust mellnagyobbíto krémet két fajtát kaptam melyiket használjam először?
Figyelt kérdés
Két fajta krémet kaptam az egyik rózsaszín és az van rá írva shape up a másik kék arra meg fimring up áll rajta. Melyiket használjam először és meddig? mi melyikre való ?
Sajnos használati utasítást nem kaptam..
2016. júl. 19. 12:22
1/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogyan hasznalod, mert nem mukodik. Akarmilyen sorrendben magadra kenheted. Hasznalati utasitast se veletlenul nem kaptal, nincs mit elrontani rajta.
3/7 anonim válasza:
Mellnagyobbito krem, te jo eg...O.O
Remelem, tudod, hogy csak jol lehuztak, de a kence semmit nem fog erni. En inkabb kidobnam a francba vagy elhasznalnam butorapolonak. Ki tudja, miket tesznek ezekbe.
4/7 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér azért köszi :)
2016. júl. 19. 14:10
5/7 anonim válasza:
Probat akarhanyat meger(ne, ha nem kapnal ekcemat, vagy valami egyeb borbetegseget az ismeretlen osszetetelu takonytol, amit magadra kensz).
Ne legyel mar ostoba, ha ezek a kremek mukodnenek, szerinted ki jarna a plasztikai sebeszekhez?
6/7 pinkpancser válasza:
Ha azt a pénzt egy push up-ra költöd akkor lenne látható eredménye.
7/7 anonim válasza:
500 forintért a kezem a melleidre teszem és ugyan annyi hatása lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!