Hol lehet kapni tartós kék hajfestéket?
Igen! Tudom! Magyarországon valószínűleg nem lehet kapni, ha lehet is nem túl tartósat. (De ha valaki tud még is ilyen helyet megköszönném nyugodtan írja csak le.) Online, külföldről beszerezhető is tökéletes lenne, csak megbízható legyen. Egyébként festett vörös a hajam.(Rezes ahogy a fodrászom mondjaxD) Mennyire fogná be a kék hajfesték? Mindenképp ki kell szőkíteni? Kinek milyen tapasztalatai vannak a kék hajfestékkel kapcsolatban?
Válaszaitokat előre köszönöm:)
10 éve kék a hajam, ha lenne tartós festék, tudnék róla. De mivel nincs, marad a 2-3 heti színfrissítés.
Első voltam
Akiknek mindig színes a haja az kb 2-3 mosás után színezi. Azért olyan. Tartós nincs ilyen színekből, külföldön sem, mert nem lehet gyártani tartósra extrém színt.
Legjobb színező szerintem a Directions és Manic Panic. És fehér hajon lesz kék a kék, vörös hajon teljesen más színe lenne, mivel keveredne a saját hajszíneddel. Barnás-lilás eredménye lenne... nem valami nyerő szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!