Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szakáll, borosta probléma?

Szakáll, borosta probléma?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és már eléggé erős szőrzet van az arcomon, amit szeretek, mert karakteresebbé teszi az arcomat.

Az a gondom, hogy a bajuszom és az állkapocs+áll közötti részen még nem jelent meg erős szőrzet, csak pihés, illetve 1-2 szál erősebb szőrszál.

Ez idővel egybenőhet?

A mellkasom sem kezdett korábban szőrösödni, de már eléggé szépen szőrös. Érdekes, hogy a jobb oldalán a mellkasomnak sokkal erősebb a szőrösödés mint a bal oldalon. Fogalmam sincs, h miért.Szóval normalizálódhat a helyzet?

Szóval a pirossal jelölt rész:

[link]

2016. júl. 18. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ahogy idősödsz még kialakulhat,de van amikor ilyen marad,nem lehet előre megmondani.
2016. júl. 19. 06:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a bajusz és állvonal közötti "szakasz" elég kritikus, nagyon sok embernek nem nő ott elég sűrűn és erősen a szőr.

Én is emiatt nem tudok rendes fazonokat csinálni, csak full borosta az, ami működik. Szívesen csinálnék ilyen-olyan fazonokat, de ez a kritikus rész nálam is elég ritkás, és világosabb is. Ilyen már jópár éve, nem igazán látom, hogy sűrűsödne. De lehet, hogy idővel jobb lesz, még csak 26 éves vagyok.

2016. júl. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!