Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Platina szőke hajból hogyan...

Platina szőke hajból hogyan lehetne sötétebb szőke hajat varázsolni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Varázsolni nem lehet sajnos elkell szomorítsalak de esetleg egy hajfesték és egy fodrász jó megoldás lehetne!
2010. ápr. 16. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem tom, én a hajfestékre szavazok.x)
2010. ápr. 16. 11:56
 3/9 A kérdező kommentje:
de nagyon okosak vagytok..milyen hajfestékkel..úgy értettem..nem tudtam h vannak agyilag gyér emberek is itt :S bár sejtettem, de h rögtön kettőt is kifogok..
2010. ápr. 16. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Én annak idején a Belle Color egyik árnyalataával csináltam a platinaszőke hajamból sötétebb szőkét. Sajnos a nevét már nem tudom, mert rég volt, de a dobozon egy állig érő hajú nő van és kb. mézszőke színű a haja. Amúgy ha bemész fodrászkellékesbe, ott pontosan meg tudják neked mondani, hogy milyen festékkel próbálkozz. Ezek jobb minőségűek mint a sima boltiak, és kisebb a rizikó, hogy nagyon más színe lesz mint a színskálán.
2010. ápr. 16. 13:45
 5/9 A kérdező kommentje:
a garnier semmit nem változtat a hajamon:s próbáltama belle colort is:s
2010. ápr. 16. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
baxd meg akor ne ilyen idiotán tedd fel a kérdésedet!!
2010. ápr. 16. 17:04
 7/9 A kérdező kommentje:
ha ilyen gyenge elméjű vagy, ne engem szidj. javaslom az általános iskolát:)
2010. ápr. 16. 17:52
 8/9 anonim válasza:
hát figyelj Harry Potter és a Félvér hercegbe olvastam még régebben h volt vmi varázsige amivel változtatták a hajuk meg szemöldökük színét,nézz utána egy HP 6-ba aztán megtudd a varázsigét,mer bocs most nincs kedvem keresgetni....aztán azt a varázsigét mondd rá a hajadra egy színnel..ha szerencséd van összejön ha nem akkor mugli vagy
2010. máj. 3. 21:54
 9/9 A kérdező kommentje:
te meg egy gyökér. nem tudtam h ennyi fogyatékos emberke netezik..csoda h el tudod indítani a böngészőt te idióta!
2010. máj. 7. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!