Ezt a fajta göndörséget minek mondják?
Nekem is hasonló a hajam. Mondjuk annyi különbség azért van, hogy míg Shakirának 'sztárosan szabályosak' a fürtjei, addig nekem, egyszerű polgárnak szabálytalanabbak, nem ennyire szépen egyformák, rendezetlenebbek.
Régebben mindig vasaltam, de feladtam, mert fél óra után úgy is kirúgta a hajam, no meg töredezett is a vége a vasalásoktól. Anno, a gimiben, a ballagási fotóm előtt nem vicc, 10 percenként vasalgattuk a barátnőimmel, hogy legalább a fotón szögegyenes legyen. Ilyen intenzív vasalások közepette ez sikerült is, bár a hazaúton már kirúgta...
Azt hittem sokáig, hogy ez göndör haj. De itt a fősulin a szobatársamnak amolyan Viszkok Fruzsi féle göndörségű hajzuhataga van. Na az az igazi göndörség! Ami pedig a képen, ill. nekem van, de azt nem látod, az csak simán hullámos. Legalábbis szerintem ez csak hullámos és nem göndör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!