Ha legyantázom a karomon a szőrt hogyan nő (l) vissza?
Figyelt kérdés
Sötét hajjal és szemmel, ezáltal sötét szőrrel áldott meg a sors. A karomon is az,ezért szeretném legyantáztatni,majd később epilálni.
Sok helyen olvastam,hogy epilálás,gyantázás után is (mint borotválásnál) szúrósan nő vissza.
Mik a tapasztalatok?
2016. júl. 17. 12:12
1/5 anonim válasza:
Nekem szúrós,viszont mivel nem mind egyszerre nő vissza,kevesebbnek hat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:)
Megkérdezhetem,hogy gyantát vagy epilátort használsz?
Illetve nagyon kellemetlen,vagyis téged zavar amikor nő vissza?
2016. júl. 17. 12:53
3/5 anonim válasza:
Mindkettőt használom. Úgy szoktam,hogy nyár elején kozmetikussal legyantáztatom,majd amikor kezd kinőni,mindig epilátorral szedem. Engem nem zavar amikor kinő,igaz tüsis,de akkor is jobb,mint szőrösen. Nekem sajnos elég sok van és erős.
4/5 anonim válasza:
Én nyár elején gyantázom le egyszer, mert sokkal kevesebb nő vissza. Hagyom teljesen visszanőni, nekem nem lesz szúrós, egyre kevesebb nő mindig vissza. Mondjuk nekem átlátszó és elég ritka is a szőröm, szóval ez szőrtől is függhet. Egy sötétebb szőr lehet, hogy szúrósabbnak tűnik.
5/5 anonim válasza:
Erős szőr szúrósan nő vissza. De ha epilálod akkor nem egyszerre nő, szóval nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!