Lesz baja a hajamnak attól, ha minden hajmosás után kivasalom?
a sajat tapasztalatombol kiindulva: majdnem derekig er a hajam, amit 4-5 hetente festek, heti 3x mosok, minden mosas utan hajszaritoval szaritom es ki is vasalom . ez a rutinom kb 5-6 eve, elotte meg 1,5 evig dauerolva is volt, plusz rendesen kiserleteztem a szinekkel, szoval mondjuk azt, hogy nem volt kimelve. az egyetlen titka annak, hogy megis szep, egeszeges, toredezes mentes maradt a hajam, az az, hogy mindig figyelek aprosagokra.
pl: -szoktam a fejborom masszirozni mosaskor, amivel serkentem egy kicsit a hajhagymaim mukodeset.
-szoktam hajpakolast alkalmazni havi 2-3-4 alkalommal. ( sok receptet talasz erre a neten)
- hajmosaskor nem dorzsolom szet a torolkozovel a hajam, csak eppen megtorlom, kifacsarom belole a vizet, de sosem erovel
- mindig hasznalok minosegi hajsampont es balzsamot
- a hajamat fesuvel szaritom, mindig fentrol lefele iranyitva a levegot a hajra
- vitamin keszitmenyt szedek, nem kifejezetten hajra, csak sima multit
- a fesum jo minosegu, amikor fesulkodom, nem szaggatom meg a hajkoronamat egy bena fesuvel
- a fesuimet kitakaritom havonta 1x, hogy a koszt ne vigyem fel a hajamra ujbol
- hasznalok hovedo sprayt
tipp : ha hullamos a hajad , akkor ugy csinald, hogy mar szaritasnal is egyenesre probalod kihuzni egy korkefevel, igy vasalni mar kevesebbet kell majd a vegen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!