Ilcsi vagy paula's choice?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 19:07
1/7 anonim válasza:
Aki konyít valamennyit ehhez, nem fog neked konkrétat mondani, mert egyrészt ami neki bejön, nem biztos, hogy neked is, másrészt nem ismerek olyat, akinek egy márkából van mindene.
2/7 Sunshinedoll válasza:
Az ilcsi termékeket nem ismerem személyesen (igazából 1-2 pakolást próbáltam ki párszor, köztük azt a csodamaszkot, amit mindenki emleget, nekem nem hozott semmi változást), de összetevők és csomagolás alapján egyértelműen Paula's choice. Meg igazából nekem gusztusosabb és egyszerűbb is egy könnyen beszívódó krémet, gélt magamra kenni, mint egy darabos trutymós valamit, amit utána alig lehet lemosni.
4/7 anonim válasza:
#2 Szerinted az Ilcsi nem készít géleket és krémeket? Azért, mert neked nem vált be, nem kell butaságokat összehordani róla. :)
Kedves kérdező! Az Ilcsi termékeket csak kozmetikus együttműködésével ajánlom: egyrészt csak nála tudod megvenni a termékeket, másrészt ő tudja megállapítani, mi jó a bőrödre és mi nem. Összetettek, nem mindegy mit használsz mivel. A Paula's Choice termékei könnyebben elérhetőek, variálhatóak, máshogy működnek, de semmivel sem rosszabbak, mint az Ilcsi. Neked kell eldönteni, melyik utat választod. :)
5/7 Sunshinedoll válasza:
Nem hordok össze butaságokat, szerintem az, hogy nekem személy szerint mi a preferenciám egyáltalán nem butaság, főleg, hogy direkt kiemeltem, hogy pár terméket próbáltam az Ilcsitől. Nem kell mindent személyes támadásnak venni. Ilcsi biztos készít géleket meg krémeket, nem tudom, annyira nem is érdekel, nekem személy szerint nem nagyon jön be, hogy ezerféle színűek, darabosak meg totál nem praktikus tégelyekben vannak. Két maszkot próbáltam ki, és engem baromira idegesített, hogy darabos trutymós állaga volt mindkettőnek. Ha felkenek egy terméket, nem akarok azon aggódni, mi minden fog lepotyogni a fejemről, mibe kenem bele, kijön-e a pólómból, satöbbi. Szóval: baromi finnyás vagyok. A PC sima giccsmentes termékeket készít, nem darabosak, nincs erős illatuk, praktikus, modern, higiénikus a csomagolás, ránézésre is szimpatikusabb, mint az Ilcsi. A kérdező kérdezett, én meg válaszoltam saját preferenciám szerint.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Végül a Paula's Choicet választottam, nekem is letisztultabb, szimpatikusabb, de kinek mi. Ha nem jön be, van egy alternatíva :)
2016. júl. 13. 17:48
7/7 anonim válasza:
Paula's Choice, letisztult csomagolás, illatmentes, szép összetevők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!