Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » BioHair szalonban mennyibe...

BioHair szalonban mennyibe kerül egy teljes hajfestés hozott hajfestékkel?

Figyelt kérdés
Biztos volt már aki így csinálta, ti mennyit fizettetek?

2016. júl. 12. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi értelme szalonba menni festékkel? Otthon felkenve is ugyanazt az eredményt kapod.
2016. júl. 12. 19:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Ismételten egy hasznos válasz :) sajnálom, hogy gáz, ha saját magamnak nem tudom felkenni egyedül, mert más alany nincsen rá :)
2016. júl. 12. 19:27
 3/9 anonim válasza:
A fodrászok 99%-a nem válalja a festést hozot festékel max ottani festékel fest! :/
2016. júl. 12. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
pl első hajfestést én se vállaltam be otthon, de tudtam milyen festéket akarok használni, ezért egy fodrásszal csináltattam meg... én nem biohair-ben csináltam, de 4ezret fizettem érte. hajvágás nem volt meg semmi más se, csaj felkente és megmosta. kb ilyen árban lehet gondolom máshol is.
2016. júl. 12. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem hasznos a válaszom akkor sem tudom szó nélkül hagyni. Random festékkel egy valamire való fodrász sem fogja bekenni a hajad, mivel annak az eredménye előre nem látható, ha ronda lesz vagy tönkremegy a hajad akkor meg persze ő a hibás rögtön.

Az is hihetetlen hogy nem vagy képes felkenni magadnak... nyilván a hajad is más mossa meg és fésüli ki mindig. Mert épp annyira nehéz az is mint felkenni egy hajfestéket.

2016. júl. 12. 20:14
 6/9 anonim válasza:
Mellesleg tényleg nem nehéz fel kenni első hajfestésem párom csinálta én hozzá sem nyultam a többit meg én nem nehéz SŐT! Én élveztem is xd aaam fodrász nem fest randon festékel ált.
2016. júl. 12. 20:38
 7/9 Judith1990 válasza:
Hozott hajfestékkel nem dolgoznak! :) ugyanugy ahogy hozott samponnal sem mosnak hajat :)
2016. júl. 13. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:

ha odaviszek egy festéket a fodrásznak, elmondom hogy milyen színű hajat szeretnék, akkor szól, ha esetleg rossz festéket hoztam, és csak akkor keni fel, ha így is akarom. fodrászkellékesben is megmondják, hogy a te hajadra jó lesz-e az a festék, vagy nem.

ez enyhén szólva egy r etardált hozzászólás, hogy a haját is biztosan más mossa meg és fésüli ki. mert persze ugyanaz a kettő... nekem hosszú, derékig érő hajam van. nem fogok azzal szenvedni, hogy saját magamnak próbálom befesteni, amikor hátul mégcsak nem is látom a fejem.

2016. júl. 13. 13:59
 9/9 Freelancer78 válasza:
Van olyan hely, ahol megcsinálják hozott festékkel is, bár én eddig csak egy ilyet láttam, a Budai Nagy Antal utcában, a Jászai Mari tér közelében van egy ilyen szalon, 2500, vagy 2800 körül írták az árát, csak abban még nincs benne a mosás szárítás, így végül is 6000 alatt nem hiszem hogy meg lehet úszni. Nem tudom, a jóindulatú hozzászólók miért nem értik, hogy van akinek hátul nincs szeme, és hosszú hajat egyáltalán nem egyszerű az embernek saját magának festeni, 90% hogy foltos lesz. A szőkítés meg még problémásabb mint a sima festés. Aki azt mondja könnyű magadnak csinálni, valószínűleg rövid haja van, vagy nem veszi észre a hibákat.
2023. szept. 7. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!