Lucaaaaaaaa kérdése:
Hogyan és mivel tudom eltávolítani a feketét a hajamból?
Figyelt kérdés
kb 4 éve feketére van festve a hajam. Meguntam, váltani szeretnék. az eredeti hajszínem sötét szőke. és igen, szőkét szeretnék :) aszkorbinsav, colour b4, stb, mit tudnátok ajánlani? még egyiket sem próbáltam. tapaszalatok?2016. júl. 12. 01:53
1/3 anonim válasza:
A feketét nagyon nehéz eltávolítani. A fodrászomnak is fekete haja volt. Ő is megunta. Mindent megpróbált,hogy tudja kiszedni a feketét a hajából. A végén már úgy elronotta a haját, hogy rövidre kellett nyiratnia,mert "elégette" vagy valami ilyesmi lett a hajával.
2/3 anonim válasza:
A feketét épp annyira nem nehéz kiszedni mint bármi más színt. Csak ahogy az előző válaszából is látszik, sok a hozzá nem értő fodrász, otthon meg semmiképp nem fog menni. Egy jó fodrászt kell találnod aki használ olaplexet is. Többnyire mesterfodrászokat érdemes felkeresni.
3/3 anonim válasza:
Fodrász!!! Az én fodrászom 2(!!) alkalom alatt kiszedte a feketét az egyik vendége hajából úgy, hogy az gyönyörű maradt. Rá is csodálkoztam, hogy én azt hittem ez gyakorlatilag lehetetlen, ráadásul ilyen gyönyörű maradt a haja és nem kellett rövidre vágni neki.. Hát elárulta a titkát. Nem sajnálja a rengeteg pakolást a hajról és megfelelő termékeket használ.
Ha nem akarod kopaszra borotválni utána a fejedet, akkor eszedbe se jusson otthon kóklerkedni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!