Viszket a fejbőröm és nagyon sok hajszálam kihullik, miért?
Egy nap legalább háromszor viszket a fejbőröm elég durván, de nem tudok rájonni, hogy miért... kb 2 éve van ez de eddig nem hullott a hajam ilyen nagoyn, igaz most novesztem és kb már 30 cm hosszu, de akkor is, a neten utánanéztem és azt irja, hogy 60-100 hajszál naponta kihullik az egészséges fejbőrböl, de ma megszámoltam és 80 hajszál volt de csak egy vakarásnál (amikor viszket jol megvakarom és akkor egy csomo hajszál kihullik)... a pláne az, hogy egy nap ahogy már modntam kb 2-3-szor is viszket igy a hajam, nem tudom az izzadtságtol viszket-e?? Mivel nagyon izzados vagyok egy nap hajlamos vagy ok 3 ruhát is kiizzadni, de ez a fejbőr viszketés télen is fent áll, és nem tudom mi az oka, esetleg ez normális vagy kopaszodom megfele, betzeg vagyok mi van velem, pls segitsetek... :(( 16/F
A válaszokat koszonom előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!