Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik dezodort ajánlanátok?

Melyik dezodort ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Lady Speed Stick-et használok, de az utóbbi fél évbe úgy vettem észre hogy egyre inkább elveszti a hatását. Eleinte nagyon szerettem, nem izzadtam úgy és hát nem voltam büdös.... De mostanába mintha már nem lenne az igazi. Lehet hogy énis változtam, nemtudom. Mit ajánlanátok ami egész napra véd az izzadságszagtól? Köszi előre is.
2010. ápr. 15. 13:47
 1/4 anonim válasza:

Szia!Én már nagyon régóta a Rexonát használom az Aloe Verásat.Illata is nagyon jó és sosem éreztem még a szagom:)

Tehát nincs is nagyon jó szeritem próbáld ki.A stifteset.

2010. ápr. 15. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt használom lassan 3 éve :)Nagyon szeretem!!

2010. ápr. 15. 17:11
 3/4 anonim válasza:
Én a Garnier Mineral dezodort használom és eddig nekem ez vált be a legjobban:)
2010. ápr. 17. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Rexona Minerals Pure-t használok, nem izzadok, nem vagyok büdös tőle, kellemes az illata és nem hagy nyomot.
2010. ápr. 19. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!