Szerintetek mi a jobb? kicsivel váll alá de mell fölé érő dús haj, vagy derékig érő de ritka, vékonyszálú haj
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 16:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyertelmuen a mell fole ero dus haj! azert is gondolom igy,mert egy kozep hosszu dus hajat,nagyon jol kilehet hasznalni,szazszor tobb frizurat lehet vele csinalni mint a hosszuval,nem beszelve arrol hogy sokkal egeszsegesebbnek hat,mint egy hosszu toredezett. Igaz,hogy a nagyon hosszu haj onmagaban mar annyira szep hogy nem is kell vele csinalni semmit,de csak akkor igazan szep ha dus meg egeszseges :) en mondjuk sok olyan peldat lattam mar,amikor valaki a nagyon hosszu hajat egy rovidebb vaganyabb fazonra valtotta,es sokkal jobban talalt az arcahoz.De ha csak is a hajat vesszuk figyelembe,akkor egyertelmuen a dus es mell fole ero hajra szavaznek.
2/5 anonim válasza:
Majdnem derékig ér, nagyon sok szőkítéstől letörött mell fölé de "legalább" sűrű, így ha göndörítem az állam alá ér de 3x akkora lesz......
Ha választhatnék simán odaadnám úgy a harmadát derékig érő hosszért, ami most van nem tudom rendesen formázni (vasalás vagy... vasalás, semmi más nem néz ki jól kb) és felkötni is alig tudom mert egy rakás szál kicsúszik mert rövid. Na meg ha bekócosodik....
4/5 anonim válasza:
Nekem vékonyszálú derékig érő hajam van, de nem cserélném el dús vállig érőre. Az ok pedig egyszerű, nem áll jól a rövid haj, úgy nézek ki vele mint valami jóllakott óvodás.
5/5 anonim válasza:
Jobb a rövidebb dús, mint egy hosszú vékonyszálú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!