Merjem bevállalni a dauert?
Figyelt kérdés
Nem tudom mostanság hány ember csináltat dauert. Nekem kb a lapockám felső részéig érő SZŐKÍTETT hajam van, elég nagy lenövéssel már, de szeretném ha göndör lenne. Nagyon egyenes hajam van, ha hajcsavaróval becsavarom éjszakára, reggel ugyanolyan egyenes, nagyon hamar zsirosodik és sehogy sem áll ezért általában felcsurizom. Véleményeket szeretnék, hogy ajánlott e vagy nem, kinek mi a tapasztalata, és hogy kell ápolni hogy szép legyen.2016. júl. 5. 20:20
1/4 anonim válasza:
Szia!
Édesanyám csináltatott fiatal korában.
Azóta alig van haja, sprőd, törik, alig nő (ami megnőtt, azt is le kell vágatnia). Én is szeretnék göndör(ebb) hajat, de dauert nem csináltatnék.
Ugyanakkor ez lehet, hogy "hajfüggő". Lehet, hogy te semmi ilyet nem tapasztalnál.
2/4 anonim válasza:
Én 25 éve daueroltatom, váll alá érö a hajam és semmi baja.
3/4 A kérdező kommentje:
Az én anyukámnak is volt dauer, de neki nem lett ilyen "maradando károsodása", lehet tényleg hajfüggő
2016. júl. 5. 20:45
4/4 anonim válasza:
Én két éve daueroltattam,most ment tönkre.Le kellett vágatnom,és alig akar nőni.
35 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!