Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek? Az utcára sem...

Mit tegyek? Az utcára sem akarok kimenni. Az önbizalmamat is elvették.

Figyelt kérdés

Ma voltam fodrásznál azért hogy a már szépen megnőtt félhosszú hajamból egy icipicit vágassak egy kicsit "Rihannas feelingre" hátul picit rövidebb de csak éppen ...

Erre mit kaptam egy fülig érő rövid kis semmilyen fazont.

Teljesen magam alatt vagyok egész nap sírok, úgy nézek ki mint egy fiú....

Pedig elmagyaráztam a fodrásznak, hogy ne nyírja fel hátul ne ritkitson ehelyett ezt mindent megcsinálta!

Azt a kis önbizalmamat is elvette ezzel ami volt, mit tegyek??Felvarratni ezt nem hizsem hogy lehet összefogni is alig tudom:(:(:(:(

2010. ápr. 14. 16:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
pontosan ugyanez történt velemis...harry potter hajam lett a hátam közepéig érőből...tudom milyen...de pár nap alatt hozzászoksz ez a trauma csak átmeneti...utána meg már úgyis nő...ez csak lelkisegély volt szóval még valaki más lehet hogy tud adni valami ötletet:D
2010. ápr. 14. 17:00
 2/16 anonim ***** válasza:

eloszor is en visszamennek reklamalni meg ma,es visszakernem a penzem!

Aztan utana el kell dontened,h lehetne-e belole jobbat kihozni es ha igen,akkor elmennek egy profihoz megigazittani. vagy a hosszabbitas marad, ami igen koltseges. Esetleg meg vennek felcsatolhato pothajat es neha felraknam.

Igy is lehetsz szep, ha fiusnak erzed magad, akkor dobj egy kis sminket, vagy vegyel fel magassarkut.

2010. ápr. 14. 17:01
 3/16 anonim válasza:
56%
Szia figyi én nem szeretnék hülyeséget mondani de van egy ismerősöm akinek ugyan ilyan haja van és hidd el nekem nagyon jó és ha te magad elhiszed hogy jó akkor mindenki látja rajtad hogy te szereted akkor mindig csak azt fogják mondani hogy hűűűűű milyen jó lett a hajad!!!!!De persze tudom hogy ez nem ilyen könnyű mert magam is átéltem hogy más lett a hajam és én is nagyon sajnáltam de mára már nagyon egszerettem mert mindenki azt mondta hogy jó de nagyon sok szépséghiba van rajtam ami miatt kaptam már beszólásokati is srávoktól de nem töröttem vele és már abbahagyták!!Remélem hogy segítettem valamit!!!SZia
2010. ápr. 14. 17:06
 4/16 A kérdező kommentje:

smink és magassarkú alap nálam mert nagyon nőies vagyok, de így ........minden odaveszett!

hosszabbítás költséges egyrészt, de megcsináltatnám csak olyan rövid hátul hogy egyszerűen nem lehet:S

ehhez hozzászokni én nemtudok

2010. ápr. 14. 17:06
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
amúgy nem azért, de nem vetted észre, hogy mekkorára vágja???Szólhattál volna neki, hogy ne vágja olyan rövidre...de így alakult, ne sírj miatta meg ne szomorkodj, mert semmi sem változik meg tőle, a hajad ugyanolyan lesz...újítást akartál..élvezd és így hamarabb telnek a napok+ mire észbe kapsz már meg is nőtt^^ a végén az is lehet, hogy megszereted:D..kitartás!:))(ha küldenél egy képet a hajadról, akkor megerősítenénk, hogy nem is rossz;)
2010. ápr. 14. 17:18
 6/16 anonim ***** válasza:
ameddig nem tüsi az egész hajad addig nőies. örülj neki, hogy nem Pink frizurát kaptál, az tényleg fiús :D victoria beckham-nek is majdnem rövid a haja, mégis tiszta nőies
2010. ápr. 14. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Rakj már fel egy képet, tudod, ilyen volt, ilyen lett. Légyszí :) Ha akarod az arcod satírozd ki, de én látni akarom mi lehet olyan szörnyű.
2010. ápr. 14. 18:25
 8/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne keseredj el ennyire,én is jártam már így,elmentem fodrászhoz,mondtam neki hogy csak kicsit vágjon,erre levágta teljesen rövidre:S utána teljesen kész voltam.De aztán megszoktam,és viszonylag elég hamar megnőtt.Szerintem próbálj ki többféle formát,a rövid hajat is sokféleképpen lehet hordani ám,tegyél bele csatot,hajpántot,bármit amivel feltudod dobni.Ha tényleg fiúsnak érzed magad így,akkor hordj nagyon nőies ruhákat,szoknyát,ruhát,magassarkú,kiegészítők,nagy méretű fülbevaló nagyon jól áll a rövid hajhoz!!!és persze a smink is nagyon sokat tesz:)Egyébként lehet hogy csak te látod ennyire vészesnek,mert önmagunkkal mindig elégedetlennebbek vagyunk,hamarabb észrevesszük a hibáinkat,mint másokon.Aztán meg lehet,hogy pont ez a frizura emeli ki a szép arcod:)Szóval ne csüggedj el,fel a fejjel,ha mégis annyira szörnyű(amit kétlek),hamar megfog nőni,észre se veszed=)

16/L

2010. ápr. 14. 18:31
 9/16 anonim ***** válasza:

szia:)

már pár cm-es hajat is tudnak hosszabbítani:)

vagy paróka esetleg?nem akarok hülyeséget írni...

ne keseredj el, lehet h tök jól áll, csak neked szokatlan:)

2010. ápr. 14. 18:47
 10/16 anonim ***** válasza:

ja és amiket az előző hozzászólók írtak, nagyon jó ötletek:)

kis smink, csini rucik és már is tök jó:)

tök sok szép rövidhajú lány van:)

2010. ápr. 14. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!