Mit tegyek? Az utcára sem akarok kimenni. Az önbizalmamat is elvették.
Ma voltam fodrásznál azért hogy a már szépen megnőtt félhosszú hajamból egy icipicit vágassak egy kicsit "Rihannas feelingre" hátul picit rövidebb de csak éppen ...
Erre mit kaptam egy fülig érő rövid kis semmilyen fazont.
Teljesen magam alatt vagyok egész nap sírok, úgy nézek ki mint egy fiú....
Pedig elmagyaráztam a fodrásznak, hogy ne nyírja fel hátul ne ritkitson ehelyett ezt mindent megcsinálta!
Azt a kis önbizalmamat is elvette ezzel ami volt, mit tegyek??Felvarratni ezt nem hizsem hogy lehet összefogni is alig tudom:(:(:(:(
eloszor is en visszamennek reklamalni meg ma,es visszakernem a penzem!
Aztan utana el kell dontened,h lehetne-e belole jobbat kihozni es ha igen,akkor elmennek egy profihoz megigazittani. vagy a hosszabbitas marad, ami igen koltseges. Esetleg meg vennek felcsatolhato pothajat es neha felraknam.
Igy is lehetsz szep, ha fiusnak erzed magad, akkor dobj egy kis sminket, vagy vegyel fel magassarkut.
smink és magassarkú alap nálam mert nagyon nőies vagyok, de így ........minden odaveszett!
hosszabbítás költséges egyrészt, de megcsináltatnám csak olyan rövid hátul hogy egyszerűen nem lehet:S
ehhez hozzászokni én nemtudok
Szia!
Ne keseredj el ennyire,én is jártam már így,elmentem fodrászhoz,mondtam neki hogy csak kicsit vágjon,erre levágta teljesen rövidre:S utána teljesen kész voltam.De aztán megszoktam,és viszonylag elég hamar megnőtt.Szerintem próbálj ki többféle formát,a rövid hajat is sokféleképpen lehet hordani ám,tegyél bele csatot,hajpántot,bármit amivel feltudod dobni.Ha tényleg fiúsnak érzed magad így,akkor hordj nagyon nőies ruhákat,szoknyát,ruhát,magassarkú,kiegészítők,nagy méretű fülbevaló nagyon jól áll a rövid hajhoz!!!és persze a smink is nagyon sokat tesz:)Egyébként lehet hogy csak te látod ennyire vészesnek,mert önmagunkkal mindig elégedetlennebbek vagyunk,hamarabb észrevesszük a hibáinkat,mint másokon.Aztán meg lehet,hogy pont ez a frizura emeli ki a szép arcod:)Szóval ne csüggedj el,fel a fejjel,ha mégis annyira szörnyű(amit kétlek),hamar megfog nőni,észre se veszed=)
16/L
szia:)
már pár cm-es hajat is tudnak hosszabbítani:)
vagy paróka esetleg?nem akarok hülyeséget írni...
ne keseredj el, lehet h tök jól áll, csak neked szokatlan:)
ja és amiket az előző hozzászólók írtak, nagyon jó ötletek:)
kis smink, csini rucik és már is tök jó:)
tök sok szép rövidhajú lány van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!