Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen balzsamot használjak?

Milyen balzsamot használjak?

Figyelt kérdés
Festett szőke hajam van és gyakran egyenesítem is, ezért elég száraz a vége. Milyen balzsamot használjak?
2008. szept. 27. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Elseve, festett hajra, nekem bevált, vagy töredezett hajra. És van most ez az új hajszérumjuk is, nekem nagyon rendbe hozta a hajamat!
2008. szept. 27. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is vágass vissza a végéből,és használj hajvégápolót/gliss kur,alfaparf,kallos-ezek nagyon jók/A gliss kurnak a hajpakolásai,balzsamjai is nagyon jók,van többféle nézzd meg drogériákban.
2008. szept. 27. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Placentát imádom...kurva nagy dobozba van és csak 780ft és öö nem zsírosítja a hajat, még ha sokat teszel rá akkor sem!
2008. szept. 28. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mostanság a Dove festett hajra pakolást használom és egész jó, nemis gondoltam volna :) Nekem a Gliss Kur nem vált be... A drága 2 fázisú regeneráló nem kiöblitős hajpakolást használtam de semmi javulás.

Avon hajvégápolója jött még be, az olajos és a változás szinte rögtön látszódott, csak elfogyott és mostanság nem rendeltem az avonból.

2008. szept. 28. 17:51
 5/5 anonim válasza:
a balzsam vmi festett hajra való balzsam vagy pakolás legyen , és tekerd be foliába nekem nagyon bevált ugy hagyd min 20pecrig!!nagyon jó
2008. okt. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!