Hogyan tudom megmenteni a hajam?
Ez tényleg kérdés?
Kezdésnek egy kis hangulatot csinálnék.
Én eredeti szőke vagyok és világ életemben gyűlöltem a hajam,az egyik legrosszabb hajszín,mert rengeteg sztereotípia társul hozzá,gyerekként jó volt tudatosulni vele,hogy a hajszínem alapján lehetek buta,csinibaba,vagy prosti de normális okos nő az nem.
És csak hogy fokozzuk a mai napig kapom a szőkés vicceket,beszólásokat,pedig diplomám van és kényesen ügyelek arra,hogy még véletlenül se legyek túl lányos,mert senki nem vesz komolyan.
Most hogy tisztáztuk,hogy szőkének lenni nem poén,már visszafestheted/lenövesztheted a hajadat,ha csak nem akarsz kopasz lenni,mert a festék még mindig egy erős vegyszer,ami károsítja a szervezeted és ezen egy balzsam se segít.
Biovanne szépségvitamin az egyetlen, ami elmúlasztotta a hajhullásom. Minden más "csodatermék" ment a kukába, nem használtak.
Vegyél argánolajat, az majd rendberakja. Minden hajmosás után vidd fel, nem kell kimosni.
Illetve nem ártana beszerezni egy jobb minőségű hajpakolást, amit minden hajmosás után használsz (alfaparf, Kérastase).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!