Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a ricinus...

Mi a véleményetek a ricinus olajról?

Figyelt kérdés
Egész hosszú már a hajam, de szeretném ha nőne még. Sokat hallottam a ricinus olajról, mindenki azt mondja hogy nagyon jó. Le tudnátok írni a véleményeteket? Ti hogyan használjátok? Árban mennyi kb?
2016. jún. 30. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el az előző 65432 ugyanilyen kérdést, én meg is kapod a választ.
2016. jún. 30. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem vált be, csak ragadt tőle a hajam, alig bírtam kimosni és büdös.

Sokan nekiállnak kenegetni a fejbőrüket vele merthogy "azt hallottam ettől nő", holott ilyen szinten semmi köze a dologhoz. Alapjáraton nem kenünk olajat a fejbőrre mert zsírosít, eltömíti a pórusokat és hajhullást okoz.

Nincs olyan, hogy valamitől gyorsabban nő a haj. A titok abban rejlik, hogy a hajvégeket kell megóvni a töredezéstől, mert ha nem törik le folyamatosan, akkor látszani fog a növekedés. (Pl nőhet valakinek havonta 2 cm-t is a haja, de ha letörik ugyanúgy 2 cm akkor várhatja hogy hosszú legyen.)

Ki kell tapasztalni hogy kinek mi válik be. Van aki a hajmosás végén keni be a haját, ezt vagy lemossa vagy nem. De van olyan is, aki szárazon használja.

Nem kerül sokba, pár száz Ft 100 ml.

Próbáld ki, hogy neked hogyan hat, melyik módszerrel fejti ki hatását. Ez sok időt és türelmet igényel, ugyanis nem 1-2 hét alatt fog látszani az eredmény.

Ha ajánlhatok valamit helyette, akkor az a Yellow Bloom argánolaj. Ezt tiszta olaj, nem olyan hogy csak 1-2% van benne mint a szupermarketekben kapható samponokban, balzsamokban, olajokban. Nem egy olcsó dolog, de én lassan 1 éve használom hetente 3x (hajmosás előtt és után, szóval 6x) és még a fele sem fogyott el, de az eredmény már 3 hónap után látható volt.

2016. jún. 30. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsánat, rosszul írtam. Hajmosás végén és szárítás után.
2016. jún. 30. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy olajtól sem nő a haj jobban, csak puhítja ezért kevésbé töredezik. De a célra argán olajat érdemes használni, azt nem kell kimosni. A többi olajat ki kell, amivel az a gond, hogy a samponozás szárít, nem tesz jót a hajvégeknek. Az olajat csak hajhosszra, végekre használd, fejbőrön hajhullást okoz könnyen.
2016. jún. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!