Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használtátok: a Brillance...

Használtátok: a Brillance Napfényes sziámi barnát (854 a száma)?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi; mennyire lett vöröses, ill. mennyire lett sötét?

Jelenleg sötétbarna, festett hajam van, és ezt szeretném most kipróbálni.

2010. ápr. 14. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:

én csak nézegettem, annyira gyönyörű színe van!!!

barátnőm használta, természetes hajszínen, neki világosabb egy kicsit mint a dobozon!

de szerintem a festett sötétbarnát nem fogja be! nekem is festett sötétbarna és szőkésbarnát kentem rá, de nem csinált sok mindent!

2010. ápr. 14. 12:18
 2/5 A kérdező kommentje:

:-( azért köszi.

Gondoltam, h nem fogja be, de olyan szép színe van! :-(

2010. ápr. 14. 20:33
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Én pár éve folyamatosan azt használtam, gyönyörű lett tőle a hajam,pont mint a dobozon: vöröses fényű barna.

Az eredeti hajszínem semleges középbarna volt, amit én csak "unalmas barnának" nevezek. :)))

Amúgy a hajamban van vörös pigment, minden hajfesték előbb-utóbb vöröses beütést kap a hajamon, de nekem nagyon bevált ez a szín, amit kérdezel.

ha a hajad nem sötét színűre festett, csak alapból barna, akkor szerintem menni fog.

2010. ápr. 14. 21:44
 4/5 anonim válasza:
Bocs, most nézem,hogy sötétbarnára van festve a hajad....Így lehet,hogy nem lesz átütő az eredmény, max a meglévő sötétbarna kap egy kis vöröses fényt, de nem lesz olyan,mint a dobozon. Van a palettének Luminance-típusú árnyalata, külön sötét hajra, abban is van hasonló féle árnyalat, lehet,hogy többre mész vele.
2010. ápr. 14. 21:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon köszönöm! Megnézem akkor azt, amit ajánlottál! Hátha... :-(
2010. ápr. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!