Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Be szeretném festetni a...

Be szeretném festetni a hajam. Tudni valók?

Figyelt kérdés
Pasztel rózsaszínre szeretném befestetni, kell hozzá leszívás? Esetleg egyéb tudni való? (Első hajfestésem lesz)

2016. jún. 29. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Igen kell, bár attól függ milyen színű a hajad. Világos szőkénél szerintem még nem kell, de egy világosabb barnához már igen...

Egy jó tanács: ne szívasd le tízezer forintokért, mert semmi értelme egyrészt, másrészt otthon is meg lehet csinálnk 500 ft-ból, csak kell hozzá valaki aki bevállalja, hogy rákeni.

Mondhatjátok, hogy milyen veszélyes otthon, de nekem úgy volt csinálva (töredezős a hajam) és annyira durván, mint sokan beállítják nem károsította a hajam. Szárazabb lett az igaz, meg szálkásabb, de semmi komoly, egy-két hajpakolás és helyre jön.

Két dolog kell hozzá, oxi és szőkítőpor (százas boltban lehet venni mind2őt vagy fodrászkellékesnél). Én százasban vettem, kallosos volt. Ugyan úgy kell használni, mint a hajfestéket, fogod, felkened egy óra múlva lemosod, megszárítod, ahol maradtak még narancssárgás foltok oda újra kensz rá és ezt addig amíg teljesen szőke nem lesz. (Két szőkítés között nem árt 2-3 nap szünet).

Egyébkémt youtube-on nézz videókat, ha pontosan tudni akarod, hogy is szokott ez menni. (Guy Tang azt hiszem ez a neve, annak amit én szoktam nézni).

Ha van még kérdésed írj nyugodtan privibe. :)

2016. jún. 29. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Le kell szivatni, igen. Kivéve ha szőke vagy, akkor nem.

De én nagyon nem ajánlom a leszivatást. Lila hajat akartam, leszivattam fodrásszal a barna hajam. Ha nem kenem be hajmosás után argánolajjal konkrétan olyan a hajam mint az utcai seprű. Siralmas.

Nagyon megbántam, ennyit nem ért meg a szép lila szín sem. Alig várom hogy megnőljön annyira, hogy a leszívott részt levágassam a fenébe..

(mesterfodrász csinálta)

2016. jún. 29. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Le kell szívatni ha nem világos szőke a hajad alapból.

Egyéb tudnivalókat tudni fogja a fodrász, bízd rá, otthon is meg lehet csinálni, de csak hozzáértéssel és jó minőségű szőkítővel... nem Kallossal ahogy az első írta, azzal csak hajat agyonroncsolni lehet. És egyáltalán nem úgy kell használni a szőkítőt ahogy egy festéket.

2016. jún. 30. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Kihagytam hogy csak olyan fodrásznál csináltasd aki használ olaplexet is. Anélkül sose szőkíts hajat.
2016. jún. 30. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!