Körülbelül mennyibe kerülhet a haj hidrogénezése? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Feketéből szeretnèk vilàgos szőkét vagy extra szőkét de mennyibe kerülhet? Mondjuk szerintem az àr az fodràszfüggő.2016. jún. 27. 08:49
1/1 anonim válasza:
Ez a hajad hosszától függ. De egy világosítás nem lesz elég. Egyik barátnőm festett, vékonyszálú, hátközépig érő fekete haját kétszer szőkítették és 10ezer forintba került.(a fodrász L'oréal termékeket használ).
Az én mell fölé érő természetes sötétbarna hajamat egyszer szőkítették és 7ezer forintba került. Utána befestettem feketére de kikopott sötét barnára, akkor kétszer szőkítették és 8ezer forint volt. A fodrász Yellow Color termékeket használ.
Viszont sárgásodni, narancssárgásodni fog a hajad mert a feketében vörös pigmentek vannak, erre hamvasító folyadékot használj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!