A hajam gyorsan zsírosodik és korpásodik. Mosás után száraz olyan "élettelen" és fakó ha pedig nem mosom elkezd zsírosodni és akkor meg már azért nem szép. Mit csinálja vele?
Babáknak való dm-ben kapható sampont használok azzal nem lehet baj szerintem. Meg valahogy a hajamnak nincs önálló tartása megragadt az egyenes és a hullámos közti átmenetben ami nagyon undorítóan néz ki rajtam szárazon éd zsírosan is.
[link] valami ilyesmi a hajam
Nagyon vékony szálú is és könnyen törik
Ne legyen semmiféle szilikon azokban a dolgokban amiket a hajadra használsz,mert tönkreteszi.Ennek a videónak a leírásában vannak szilikonos összetevők [link]
Lush soak and float sampon nagyon bevált,iszonyatosan korpás volt a hajam,de ez elűntette.A ricinus olajat nagyon ajánlom,gyógyszertárban lehet kapni párszáz forintér,és csodákat tesz a hajammal.Melegítsd meg egy kicsit mikróban,és maszírozd bele a fejbőrödbe 4percig,a hajad többi részére is vidd fel,hagyd rajta 3órát,és nagyon alaposan mosd ki samponnal,mert ha nem mosod ki rendesen,zsírosabb lesz a hajad.Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!