Hogyan növesszem ki a hajam szélénél lévő "kopasz foltokat"?
Figyelt kérdés
kicsit nehéz elmagyarázni, de nem igazán tudom a pontos magyar megfelelőjét.. angolul hairline, bald spots. ott egyszerűen nincs hajam! szörnyen néz ki, főleg mert még csak 15 vagyok >_< alapból is vékony hajam van, de így meg végképp nagyon durván kevésnek tűnik, segítsetek hogyan növesszem ki itt a hajam?2016. jún. 18. 22:05
1/6 anonim válasza:
nem nagyon tudsz mit csinálni, ez sajnos genetika. esetleg a ricinus olajat kipróbálhatod, sokak szerint hatásos.
2/6 A kérdező kommentje:
rendben köszi megpróbálom:)
2016. jún. 18. 22:35
3/6 anonim válasza:
hajtetoválással szokták ezeket feljavítani.
pl a hajvonalat,sűrűséget,apróbb sebhelyeket.
kikopaszodott fejbőrből hajat növeszteni meg nem tudsz.
4/6 JDorinaJ válasza:
Szia.
Esetleg próbáld ki a Bánfi hajszeszt.
Idő kell hozzá de lehet segít.
Hajmisás után tegyél az érintett részre és maszírozd be es minden hajmisás után csináld aztán hátha elkezd nőni a hajad ott.
L/29
5/6 anonim válasza:
nekem ugyanilyen problémával a ricinus olaj, fehér vazelin, kovács-csepp trió abszolút bevált, egy fél év alatt visszanőtt a normális hajvonalam (magyarul is így hívják) :)
a trióból az első kettő bármelyik patikában beszerezhető, párszáz forintért.
A ricinusolajat fülpiszkálóval szoktam felkenni, a vazelint csak kézzel bedörzsölöm, és hagyom egész napra őket.
napi váltásban használom őket.
6/6 A kérdező kommentje:
köszii kipróbálom ^^
2016. júl. 31. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!