Létezik, hogy nekem a savas hámlasztás se használ?
Most voltam először, mert tele van a hátam pattanások után maradt hegekkel.
A kezelés alatt semmit nem éreztem, többször is kérdezte a kozmetikus, hogy nem csíp-e, mert az elején elmondta, hogy kicsit kellemetlen lesz, mert csípni fog. Ehhez képest nekem semmi hatása nem volt, nem éreztem semmit, a bőröm se kezdett el hámlani. Egy kezelés után nem várok csodát, de hogy lehetek biztos benne, hogy egyáltalán tényleg savat kent fel? Erősen gondolkodom ezek után, hogy folytassam-e,mert marha drága és még lehet, hogy nem is azzal kezel...
Mikor voltál pontosan? Mert lehet pár nap múlva fog elkezdeni hámlani a bőröd. Lehet egyébként nem kozmetikai hanem kémiai hámlasztás kellene, vagy pedig fényterápia.(ezeket orvos csinálja vagy szépségklinikán v pedig bőrgyógyásznál)
A helyedben a hegek miatt én inkább orvoshoz mennék.
Lehet jól bírja a bőröd, engem se csíp nagyon a hámlasztó, főleg ha előtte már használtál ilyeneket, megszokta a bőröd a savas ph-t, és már nem bántja, ettől még a hatóanyag ugyanúgy működik.
Én mondjuk megkérdőjelezem a túlhámlasztás hatékonyságát (az erős hámlás a túlhámlasztás jele, és sokszor ronthat a bőr állapotán), ráadásul én nem nyár közepén vállalnám be. Mindenesetre fényvédő nélkül ki ne menj utcára. De ezt gondolom bőrgyógyász meg kozmetikus elmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!