Tudtok ajánlani jó fodrászatot, fodrászszalon Budapesten?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 15:58
1/4 anonim válasza:
Zsidró,de én a Hajassal is megvagyok elégedve. :)
2/4 anonim válasza:
A XVI. kerületben , Cinkotán van a Banya Tanya
Szerintem nagyon jó :)
3/4 anonim válasza:
én vidéki vagyok, ott szoktam fodrászhoz is járni általában, mert nagyon jó. viszont egyetem óta megfordultam már pesten is néhány helyen. legutóbb a quick hair-ben voltam a jászainál. Dorottya volt a neve azt hiszem a fodrásznak, és teljesen olyan hajat vágott nekem, mint amit kértem. korábban másik fodrásznál pesten eléggé más lett a vége a dolognak, mint amire én gondoltam. szóval vele teljesen meg voltam elégedve.
4/4 anonim válasza:
A vékonyszálú hajamat úgy vágta le, hogy kétszer olyan dúsnak tűnik. Imádom, igazi profi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!