Mit csináljak ha a fodrászom mindig kritizál és így viselkedik?
"Mit csináljak ha a fodrászom mindig kritizál és így viselkedik?"
Keress másik, normális fodrászt!
Keress másikat.
Én negyedszerre találtam olyan fodrászt, akivel meg vagyok elégedve.
Egyet értek a többiekkel. Keresni kell másikat. Nem hogy sérteget téged, de még balf***sz is... Te meg pénzeled tovább?! Állj a lábadra! Én anno mindig más-más fodrászhoz mentem, mert elégedetlen voltam. Aztán egy eseményre csináltattam volna tépett ferde fufrut (legrövidebb elképzelés a szemöldök alá érő résztől a kulcs csontomig érő hosszú részig) erre az egész elképzelésemet feltolta a szemöldököm fölé -.-"
Akkor pattant el az agyam s azóta magam vágom. (8éve) jrock hajviselettől kezdve majdnem mindent kipróbáltam s tetszett az embereknek. Hobbi fodrászkodtam egy jó ideig.
Visszakanyarodva: Vedd a kezedbe az irányítást s csinálja más (vagy esetleg te magad) a hajadat.
Sok fodrász elfelejti: A "vásárlónak" kell megfelelni s nem a hasamra vágok önkényesen, hogy "na ezt most rövidebbre vágom mer töredezett/ belelógna a szemébe"
Ha fizet az ember kapja is meg amit akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!