A Dm hajkapszula csak a hajat növeszti vagy máshol is megerődödik a szőrzet?
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 20:30
1/5 anonim válasza:
Vitaminról van szó... nem haj meg szőrnövesztő csodaszerről.
2/5 anonim válasza:
nekem erősebb lett tőle máshol is :S ráadásul tiszta pattanás lettem tőle, nem ajánlom
3/5 anonim válasza:
ha a haj erősebb akkor a többi szőrre ugyanez vonatkozik. De csak akkor veszed észre, ha egyébként is szőrösebb típus vagy, vagy ha tartós szőrtelenítésed volt esetleg könnyen újra megjelenhet azokon a helyeken is a szőr megint. én így jártam például.
4/5 ~OnLány~ válasza:
Én semmi ilyet nem tapasztaltam, változatlan minden.
Hogy a hajam nőtt-e többet, nem tudom, hullás miatt vettem, már lassan 3 hónapja szedem, de még semmi, viszont sok babahajam van.
Nem is pattanásodtam, nem mindenkinek válik be, de próbáld ki, ha bajod lesz, abbahagyod.
5/5 anonim válasza:
Én is kipattogtam tőle rendesen, de adtam neki még egy esélyt... Nem naponta szedem, hanem 2-3 naponta, lassan fél éve. Így nem gyűlik fel a szervezetemben a sok cucc, nem pattogtam ki. Valóban gyorsabban nő, a szemöldökömet meg a bajuszomat (ó, hát van :( ) heti szinten gyantáznom kell, meg szedni. Máshol nem tapasztaltam szőrnövekedést, a hajam kevésbé hullik, meg a babahajak megjelentek. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!