Hosszú haj (felül kb 12-15cm) hogyan lehetne úgy megcsiálni, hogy aktív sportolásnál megmaradjon?
Sziasztok! Felül viszonylag hosszú hajam van, oldalt a szokásos 0.5 - 12 mm átmenet. Focizom és szeretném ha meg lehetne úgy csinálni a hajam, hogy ne kelljen hajgumi. Valami hajlakk vagy akármilyen módszeretek van?(persze nem a levágásra gondoltam... :D). Én személy szerint nagyon szeretem ezt a típusú hajat de meccsek és edzések közbe kénytelen vagyok összefogni,mivel a hajlakk + hajhabot kb 10 perc után le izzadom és bele lóg a szemembe.
Ilyesmi hajam van. 17f.
A meccs végére is ilyen marad a hajuk? Nem nézek meccset, de fodrász vagyok. 90 perc intenzív mozgás, izzadás, hajbeletúrás után ha még mindig tart a belőtt séró, nagyon meglepődnék - és természetesen nagyon kíváncsi lennék a csodaszerre. :)
Amúgy amit ajánlanék úgy általában mint erős hajrögzítők:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!